0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Klik hier om in te loggen

Betaling

Bij Dispensing Products B.V. kunt u op een veilige manier online dieselpompen bestellen.

U kunt bij online bestellingen op de website van Diesel-Tools op de volgende manieren betalen:

iDeal

Met IDEAL kunt u via internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (u dient te beschikken over internet bankieren in Nederland). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Dispensing Products BV wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en uw verkoopfactuur volgt per email. IDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
Belgische rekeninghouders kunnen middels Bancontact hun online aankopen betalen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Diesel-Tools werkt samen met Pay.nl als betaalprovider van IDEAL en Bancontact.

Verzending

Bestellingen met een orderwaarde vanaf €150,- worden franco geleverd in Nederland, België en Duitsland.

Voor bestellingen met een orderwaarde minder dan €150,- brengen wij €12,50 bezorgkosten in rekening voor levering binnen Nederland, België en Duitsland.

PostNL

Voor het verzenden van uw bestelling maken we gebruik van de diensten van PostNL. PostNL biedt betrouwbare en snelle verzending in Nederland en internationaal. We streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden, tenzij anders vermeld.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met daarin een trackingnummer. Met dit trackingnummer kunt u de voortgang van uw zending volgen op de website van PostNL. We streven ernaar u tijdig te voorzien van de benodigde trackinginformatie.

ALLE PRODUCTEN VAN diesel-tools® ZIJN TOP CLASS PRODUCTEN WELKE DOOR ONZE FABRIKANT STUK-VOOR-STUK IN KWALITEIT VERBETERD ZIJN WAARDOOR ZE “NEXT GENERATION” ZIJN

ALL PRODUCTS IN diesel-tools® RANGE ARE TOP-CLASS PRODUCTS, ALL OF WHICH HAVE BEEN IMPROVED IN QUALITY BY OUR MANUFACTURER, MAKING THEM “NEXT GENERATION”.